Open:

24/7

Contact Top Valet VIP parking Schiphol

Uw mening, suggesties, klachten en opmerkingen zijn voor ons belangrijk, u kunt altijd contact met Top Valet VIP parking Schiphol opnemen. Wij werken hard aan kwaliteit en kunnen hierbij uw hulp goed gebruiken.

U kunt voor vragen of eventuele klachten het formulier hiernaast invullen of u kunt contact met Top Valet VIP parking Schiphol opnemen van 07:00 tot 21:00 uur op telefoon nummer; 0646376222. Een reservering voor Top Valet parking kunt u hier maken.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht het om een spoed reservering gaan of bij geen gehoor kunt u ons bereiken op telefoon nummer 0642091108.

Social:

Stuur een bericht

  Call Now Button

  BERICHTGEVING TOPVALET WEBSITE
  + link naar reserveren 123 Parking

                                                                                                 Amsterdam, maart 2022
  Geachte TopValet VIP Parking klant,

  Als trouwe klant van TopValet willen we u op de hoogte brengen van het volgende.

  Het toezicht op het Kiss & Ride principe op de luchthaven Schiphol is, en wordt, door de luchthavenautoriteiten steeds strenger. Deze controle gaat gepaard met een zeer stringent boetebeleid van € 109 per overtreding.
  Dit feit geeft ons niet meer de tijd en mogelijkheid om op juiste wijze de overdracht van uw voertuig te realiseren.
  Tevens neemt, met de drukte, ook de kans op schade aan uw voertuig toe wat wij ten koste van alles wensen te vermijden. Bovenstaande i.c.m. de steeds stijgende kosten heeft de directie van TopValet VIP Parking doen besluiten haar valet parkeerservice te beëindigen.
  De directie dankt u bij deze voor uw langdurig vertrouwen in onze dienstverlening.

  Om u toch van dienst te kunnen blijven zijn is er een samenwerking aangegaan met 123 Parking. Via 123 Parking kunnen we garant staan voor betrouwbare dienstverlening met een luxe shuttle service.
  Een verhard terrein met een rondom afgesloten hekwerk, elektrische laadpalen, verlichting en camerabewaking. Dit alles op nog geen 4 minuten rijden van de vertrekhal van Schiphol, waardoor het tijdverlies t.o.v. van onze valet dienst wordt gecompenseerd.

  Voor alle informatie verwijzen wij naar www.123-parking.nl.
  Wilt u nu direct bij 123 Parking boeken hoeft u alleen RESERVEREN van onze site aan te klikken en deze pop-up te sluiten (kruisje rechts onderin).

  123 Parking is een label van Airport Business Parking, www.airportbusinessparking.nl.
  Mocht uw als bedrijf regelmatig van een parkeerservice gebruik maken dan biedt Airport Business Parking de mogelijkheid van een eigen parkeerplek vlakbij Schiphol met diverse, door u te bepalen, service opties.

  Heeft u vragen? Bel of mail gerust naar onze 123 Parking Klantenservice.

  Wij hopen u wederom als vaste klant wederom te mogen verwelkomen.

  Debby Loevesijn