Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is voor ons een belangrijke waarde die daarom hoog in deze lijst staat. Vooraf heeft u inzage in de kosten en pas achteraf ontvangt u de factuur. Bij Top Valet VIP parking Schiphol zijn transparantie, stiptheid en een snelle afhandeling van zaken kernwaarden. Wij doen dit niet voor niets al meer dan 10 jaar.

Kwalitatief goed en betaalbaar

Top Valet VIP parking Schiphol combineert het comfortabele van zelf naar Schiphol rijden met de luxe van valet parking voor een wel heel aantrekkelijk tarief. Uw auto staat al geparkeerd vanaf slechts €6,- per dag. Reserveer hier onze valet parking service.

Ervaren chauffeurs

Top Valet VIP parking Schiphol werkt alleen met representatieve chauffeurs met uitstekende rijvaardigheid. Daarnaast zijn onze chauffeurs dag en nacht bereikbaar en u kunt bij ons tot 24 uur van tevoren, zie onze Algemene Voorwaarden, kosteloos annuleren. Wijzigingen met betrekking tot uw reservering kunnen gemakkelijk per telefoon 0646376222 worden doorgegeven.

Call Now Button

BERICHTGEVING TOPVALET WEBSITE
+ link naar reserveren 123 Parking

                                                                                               Amsterdam, maart 2022
Geachte TopValet VIP Parking klant,

Als trouwe klant van TopValet willen we u op de hoogte brengen van het volgende.

Het toezicht op het Kiss & Ride principe op de luchthaven Schiphol is, en wordt, door de luchthavenautoriteiten steeds strenger. Deze controle gaat gepaard met een zeer stringent boetebeleid van € 109 per overtreding.
Dit feit geeft ons niet meer de tijd en mogelijkheid om op juiste wijze de overdracht van uw voertuig te realiseren.
Tevens neemt, met de drukte, ook de kans op schade aan uw voertuig toe wat wij ten koste van alles wensen te vermijden. Bovenstaande i.c.m. de steeds stijgende kosten heeft de directie van TopValet VIP Parking doen besluiten haar valet parkeerservice te beëindigen.
De directie dankt u bij deze voor uw langdurig vertrouwen in onze dienstverlening.

Om u toch van dienst te kunnen blijven zijn is er een samenwerking aangegaan met 123 Parking. Via 123 Parking kunnen we garant staan voor betrouwbare dienstverlening met een luxe shuttle service.
Een verhard terrein met een rondom afgesloten hekwerk, elektrische laadpalen, verlichting en camerabewaking. Dit alles op nog geen 4 minuten rijden van de vertrekhal van Schiphol, waardoor het tijdverlies t.o.v. van onze valet dienst wordt gecompenseerd.

Voor alle informatie verwijzen wij naar www.123-parking.nl.
Wilt u nu direct bij 123 Parking boeken hoeft u alleen RESERVEREN van onze site aan te klikken en deze pop-up te sluiten (kruisje rechts onderin).

123 Parking is een label van Airport Business Parking, www.airportbusinessparking.nl.
Mocht uw als bedrijf regelmatig van een parkeerservice gebruik maken dan biedt Airport Business Parking de mogelijkheid van een eigen parkeerplek vlakbij Schiphol met diverse, door u te bepalen, service opties.

Heeft u vragen? Bel of mail gerust naar onze 123 Parking Klantenservice.

Wij hopen u wederom als vaste klant wederom te mogen verwelkomen.

Debby Loevesijn